Isännöintiä yli 40 vuoden kokemuksella Lahden talousalueella

Isännöinti Hervola palvelee Lahden seudun taloyhtiöitä kattavasti ja asiakaslähtöisesti kaikissa isännöintiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä
Yhteydenottokuvake Katso yhteystietomme

Isännöinti Hervola tarjoaa luotettavat ja joustavat isännöintipalvelut yli 40 vuoden kokemuksella Lahden talousalueella! 

Paikallista isännöintiä pitkällä kokemuksella Lahdessa 

Isännöinti Hervola tarjoaa isännöintipalvelut yli 40 vuoden kokemuksella Lahden talousalueella: Lahdessa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. Isännöintipalveluihimme kuuluvat niin taloyhtiöiden talouden hoito kuin tekninen huolto ja valvonta. Asiakkaitamme ovat pääasiassa kerros- ja rivitalot sekä kiinteistöyhtiöt, mutta palvelemme myös pienemmissä kohteissa. 


Tältä sivulta voit kätevästi ladata remontteihin sekä muuttoon liittyvät lomakkeemme sinulle parhaiten sopivana aikana. 

Kysy lisää palveluistamme

Huoneiston kunnossapito- ja muutostyöilmoitus

Asunto-osakeyhtiölaki määrittää osakkaan vastuut ja velvollisuudet. Jos osakas tekee huoneistossa esimerkiksi remontin, hänen tulee ilmoittaa tästä ennakkoon taloyhtiön hallitukselle. Vasta, kun hallitus on tehnyt hyväksyvän päätöksen, voi remontin aloittaa. 


Meillä on kokemusta neuvoa taloyhtiöiden osakkaita kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelumme on aina ammattitaitoista ja luotettavaa. Kysy siis tarvittaessa meiltä lisätietoja, jos jokin asia tulevassa remontissasi askarruttaa!

Lataa huoneiston kunnossapito- ja muutostyöilmoitus

Tulo- ja lähtöilmoitus

Taloyhtiön hallinnon hoitamiseksi huoneistoon muutosta sekä pois muutosta on aina ilmoitettava. Muun muassa huoneiston oven avaus sekä vesivastikkeiden perintä tehdään sillä edellytyksellä, että tulo- ja lähtöilmoitus on täytetty asianmukaisesti ja palautettu isännöintitoimistoon. 

Lataa tulo- ja lähtöilmoitus

Turvallista isännöintiä asumisesi tueksi

Toteutamme asukasläheistä isännöintiä Lahden talousalueella. Palvelemme Lahdessa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. Taloyhtiöille tarjoamme kaikkia isännöintiin liittyviä palveluja kirjanpidosta tekniseen huoltoon ja valvontaan. Vaalimme pitkiä ja hyviä asiakassuhteita, mistä kertovat yli 40 vuotta kestäneet toimeksiantomme.

Lue lisää Isännöinti Hervolasta