Laadukkaita isännöintipalveluita Lahden talousalueella

Isännöinti Hervola on pitkän kokemuksen alalta omaava isännöintitoimisto Lahdessa. Tarjoamme monipuolisia isännöintipalveluita asiakaslähtöisellä otteella.

Ota yhteyttä
Yhteydenottokuvake Katso yhteystietomme

Isännöinti Hervola tarjoaa luotettavat ja joustavat isännöintipalvelut yli 40 vuoden kokemuksella Lahden talousalueella! 

Isännöintipalveluita asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä

Isännöinti Hervola tarjoaa monipuoliset ja asiakaslähtöiset isännöintipalvelut yli 40 vuoden kokemuksella ja vankalla tietotaidolla Lahden talousalueella eli Lahdessa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. Asiakaskuntaamme kuuluu kerros- ja rivitaloja sekä kiinteistöyhtiöitä. Pienempiäkin kohteita palvelemme mielellämme. Kerro meille, minkälaisia isännöintipalveluja juuri sinun taloyhtiössäsi tarvitaan. Me räätälöimme ammattitaitoamme käyttäen sopivan isännöintipaketin taloyhtiösi osakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kysy lisää palveluistamme

Anna taloyhtiösi talous ammattilaisen hoidettavaksi

Kun jätät taloyhtiösi talouden ammattilaisen hoidettavaksi, säästät paljon aikaa ja vaivaa. Isännöintipalveluiden pitkän linjan ammattilaisina hoidamme taloyhtiöiden talousasioita osaavasti ja luotettavasti. Noudatamme tarkoin lakisääteisiä määräyksiä ja toimimme annettujen säädösten mukaisesti. Voit luottaa osaamiseemme.


Asiantunteviin palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • talousarviot 
  • tilinpäätökset 
  • osto- ja myyntilaskujen hoito 
  • vastikevalvonnan ja vuokrien laskutus. 

Voimme toimia myös taloyhtiön hallituksen tukena ja annamme oman talousosaamisemme hallituksen käyttöön tarpeen mukaan. 

Hyvä taloudenhoito takaa taloyhtiön onnistuneen toiminnan ja sen jatkuvuuden. Olemme mielellämme mukana ylläpitämässä ja kehittämässä taloyhtiösi elämänkaarta.

Osaavaan isännöintiin kuuluu taloyhtiön teknisen kunnon huolto ja valvonta

Vankan talousosaamisemme lisäksi meillä on hallussa rautaiset rakennustekniset taidot. Voit siis olla varma, että huolehdimme osaavasti myös taloyhtiösi teknisestä kunnosta. Isännöitsijänä voimme esittää taloyhtiön hallitukselle esimerkiksi ehdotuksia perusparannuksista tai saneerauksista, mikäli näemme ne tarpeellisiksi.

Olemme taloyhtiöiden ja osakkaiden apuna

Palvelemme taloyhtiöitä Lahdessa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. Teemme työmme aina luottamuksellisesti ja palvelumme on aina asukasläheistä ja ammattitaitoista. 


Isännöintitoimistomme kautta saat kaikki tarvitsemasi isännöintiin liittyvät palvelut juuri taloyhtiöllesi räätälöitynä palvelupakettina, joten kysy rohkeasti lisää palveluistamme.

Yhteydenottoon